Andreea Coțofană

Andreea Coțofană

Lifestyle Coach

Lifestyle coaching & Dezvoltare personală

Despre mine

Dorința mea cea mai de preț pe plan profesional este să ajut oamenii să fie conștienti de impactul benefic al unui stil de viață sănătos. Cu blândețe și cu perseverență te pot ajuta să faci alegerile sănătoase și potrivite pentru tine, te susțin în organizarea meselor, te învăț cum să te redescoperi și să te iubești mai mult, pe măsură ce ai grijă de tine.

Pregatire

Fire prin excelență aplecată spre frumos și armonie, Andreea Coțofană a studiat începând cu anul 2011 la Universitatea de Arte Plastice București și mai apoi la Academia de Arte Frumoase din Tournai Belgia, secțiunea desen și pedagogie artistică, devenind ulterior Profesor de Yoga acreditat internațional TTC 200 în 2019.

Pasionată de înțelegerea naturii umane în toată complexitatea sa, cu mult interes pentru educație, sănătate și well-being, a ales să urmeze diverse formări și școli pentru a-și completa nevoia de întregire și cunoaștere a sinelui.

S-a aplecat astfel asupra studiului psihologiei urmând cursurile de specialitate ale Universității Spiru Haret din București, completându-și în paralel cunoștințele practice și teoretice cu multiple cursuri și formări acreditate în domeniu. A absolvit astfel din 2018 și până în prezent Cursul Acreditat de Tehnician Nutriționist și cursul de Psihonutriție din cadrul Academiei de Nutriție Sănătate Te Iubesc, a finalizat o formare avansată de Life Strategies and Coaching cu acreditare națională și internațională Steps For Change, fiind în prezent acreditată EMCC și ANC ca și coach. În continuare se specializează ca terapeut, urmând un curs certificat european de lungă durată de psihoterapie, în Terapie Integrativă.

În cadrul ELA CLINIC este Lifestyle Coach și Pedagog Nutrițional, coordonează programul de Psihonutriție STOP FUMAT și oferă consiliere psihonutrițională și ședințe de coaching adulților și copiilor, în cadrul programelor Silueta Perfectă și Junior, pentru o transformare profundă a persoanelor care își doresc o schimbare de lungă durată.

De asemenea, Andreea participă la evenimente educaționale, parte a programelor Corporate ELA CLINIC și facilitator a grupurilor de suport din cadrul clinicii.

Afiliere

2021 - 2024 : FACULTATEA DE PSIHOLOGIE '' SPIRU HARET''
2020 - 2023: FORMARE ÎN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ, ASOCIAȚIA DE CERCETARE, CONSILIERE ȘI PSIHOTERAPIE
2020-2021: FORMARE ÎN COACHING ACREDITAT NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL “STEPS FOR CHANGE”
2018 - 2019 : CURS DE PSIHONUTRIȚIE / NUTRIȚIE ACADEMIA DE NUTRIȚIE “SĂNĂTATE TE IUBESC!”, SPITALUL MONZA, BUCUREȘTI
2017-2018 : PROFESOR DE YOGA ACREDITAT INTERNAȚIONAL TTC 200
2013 - 2017 : ACADÉMIE DES BEAUX-ARTS DE TOURNAI, BELGIA (pedagogie artistică)
2013 - 2017 : ACADÉMIE DES BEAUX-ARTS DE TOURNAI, BELGIA (desen)
2011 - 2012 : UNIVERSITATEA DE ARTE PLASTICE SI DESIGN, BUCUREȘTI, ROMANIA (design textil)