Dr. Andreea Căzănaru

Dr. Andreea Căzănaru

Medic Specialist

Nutriție Femei

Despre mine

Consider că alimentația corectă și alegerile echilibrate sunt factori determinanți în păstrarea sănătății și a calității vieții. Astfel pasiunea mea pentru mâncat sănătos a devenit profesia mea și o practic cu toată dedicația, fiind alături de fiecare pacient în parte și ca medic nutriționist, din 2011.

În cadrul ELA CLINIC sunt coordonatoarea programelor de Nutriție pentru Femei (Profertilia, Materna, Alăptare sănătoasă, Fit Mama, Femina și Silueta Perfecta).

Abia aștept să ne cunoaștem și să parcurgem împreună drumul către o viață sănătoasă și plină de vitalitate la orice vârstă! Programează-te aici online.

Pregatire

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București promoția 2006, licențiată în medicină cu titlul de medic-doctor, doamna doctor Andreea Căzănaru a obținut diploma de Medic Specialist Medicină de Familie în anul 2010 în urma examenului de licență, iar din 2014 a decis să-și completeze cunoștințele medicale și expertiza nutrițională cu pregătire suplimentară în rezidențiatul de Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

În afara activității medicale din cabinet, dr. Andreea Căzănaru este într-o permanentă învățare pentru a oferi pacienților săi cele mai bune recomandări medicale. Este constant la curent cu cele mai noi practici și descoperiri medicale prin participare activă la activităţi ştiinţifice în specialitatea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, la numeroase comunicări ştiinţifice și importante manifestări de specialitate din ţară şi din străinătate.

Ultimele cursuri de perfecționare medicală absolvite sunt Womans Health Academy din cadrul Asociației de Medicină de Familie, cursul "Nutrition and Prevention of Diseases" al Societății Europene de Nutriție Clinică și Metabolism și cursul de Ecografie Generală pe care le-a absolvit cu succes în 2022.

În prezent se pregătește pentru a obține certificarea internațională SCOPE în Managementul Obezității din cadrul World Obesity Federation.

În completarea studiilor medicale, dr Andreea Căzănaru este pasionată de înțelegerea naturii umane în toată complexitatea sa, de aceea a parcus in 2016 cursul NLP Practitioner, organizat sub egida IANLP Romania, în 2018 cursul de Psihonutriție organizat în cadrul Academie de Nutriție Sănătate Te iubesc România și este consilier acreditat de dezvoltare personală (diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației, recunoscută în Uniunea Europeană).

Ultimul curs de psihologie și dezvoltare personală absolvit este cursul intensiv de Psihoterapie de la A la Z din cadrul Confident Business Training, în care a obținut competențe de bază în psihoterapie precum tehnici și instrumente specifice psihoterapiei, a aprofundat noțiuni de asertivitate, comunicare și relaționare eficiente, abordarea anxietății, a atacurilor de panică și fobiilor, abordarea depresiei, precum și tehnici de abordare a dependențelor și tulburărilor alimentare.

Afiliere

  • Membră a Colegiului Medicilor din București, cu drept de liberă practică
  • Membră a Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
  • Membră a Societății Române de Nutriție Enterală și Parenterală (ROSPEN)
  • Membră a Societății Naționale de Medicina Familiei
  • Colaborator Program de Stil de Viață Sănătos și Prevenția Obezității la copii în cadrul Smart Lifestyle
  • Medic Expert ELA CLINIC, coordonatoarea programelor de Nutriție Femei