ELA CLINIC RETREAT - EDIȚIA ÎNTÂI

ELA CLINIC RETREAT - EDIȚIA ÎNTÂI

Hai în retreat cu noi, într-o călătorie ce te ajută să te relaxezi, să te reconectezi cu natura și cu tine însăți, să experimentezi momente de pace interioară și momente de tihnă.

Este o oportunitate minunată de a obține claritate și informații utile alături de oameni frumoși și preocupați de a dezvolta un stil echilibrat de viață.

Alege să ieși din monotonia vieții de zi cu zi alături de noi, la ELA CLINIC COMPLETE TRANSFORMATION RETREAT, pregătit special pentru tine cu multă grijă și bucurie.

Ce este programul ELA CLINIC COMPLETE TRANSFORMATION RETREAT?

Este un program complex care te ajută să faci modificări concrete în stilul tău de viață actual, te învață să te hrănești în acord cu nevoile tale, să te relaxezi, să te bucuri de mișcare dar și de proceduri corporale și de masaje, puse la dispoziție de către echipa Bali Spa.

Vei experimenta zilnic schimbări și transformări benefice în toate cele trei dimensiuni ale existenței tale – fizic, mental și emoțional.

Pentru că nu suntem doar ceea ce mâncăm, ci și ceea ce gândim și simțim, iar noi știm asta și vrem să te învățăm să ai grijă de tine și să fii bine cu tine ca un întreg – fizic, mental și emoțional.

În prima din cele trei tabere ELA CLINIC COMPLETE TRANSFORMATION RETREAT pe care ți le propunem ne vom ocupa de corp, acest templu al sufletului nostru pe care de cele mai multe ori în goana zilnică îl neglijăm.

Vei avea parte de un meniu special creat pentru tine de nutriționiștii ELA CLINIC, în funcție de preferințele tale alimentare - Plant-Based, Flexitarian sau Low-Carb.

Te vei putea relaxa într-o atmosferă liniștită și intimă, unde îți punem la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a regăsi echilibrul dintre corp, minte și suflet. Fie că alegi să îți petreci timpul în curtea locației, fie că îți dorești să ieși la plimbare pentru a explora împrejurimile, energia naturii vine în sprijinul stării tale de bine.

Te așteptăm să îți faci înviorarea împreună cu noi, în curtea interioară a locației. Te poți bucura de asemenea de piscina interioară, fie de sala de fitness din locație.

La Bali Spa te vei bucura de asemenea de proceduri corporale pentru o siluetă de invidiat. Bali spa dispune de personal pregătit pentru masaje și proceduri corporale. Terapia prin masaj are nenumărate beneficii: reduce stresul, relaxează mușchii, îmbunătățește circulația, normalizează tensiunea arterială, îmbunătățește starea de spirit și imunitatea organismului.

Cui se potrivește retreatul ELA CLINIC?

ELA CLINIC COMPLETE TRANSFORMATION RETREAT se adresează femeilor care au nevoie de o pauză în care să se reconecteze cu inteligența corpului, cu sinele mental și emoțional/spiritual. Celor care:

- s-au săturat de teorie și au nevoie să pună în practică informațiile, să înțeleagă și să simtă pe pielea lor ce înseamnă reechilibrare body-mind-spirit. 

- sunt dispuse să testeze diverse formule și artificii nutriționale tocmai pentru a vedea ce li se potrivește cu adevărat

- vor să se odihnească, să se hrănească cu alimente de calitate, naturale și gătite cu grijă

- vor să învețe să-și aleagă alimentele ca un adevărat nutriționist

- visează să-și formeze obiceiuri bune și rutine care să le ajute pe termen lung să facă față stresului cotidian

- își doresc să învețe să se hidrateze corect și eficient

- vor să înțeleagă care sunt capcanele mâncatului emoțional și cum să le gestioneze mai bine

- vor să afle și să aplice trucuri direct de la nutriționist și antrenorul de fitness, cu care vor petrece 7 zile, 24 ore din 24

- sunt deschise să cunoască oameni extraordinari
- sunt pregătite să se întâlnească în sfârșit cu ele însele

UNDE și CÂND?

Aflat la aceeași altitudine precum stațiunea vecină Breaza sau renumita stațiune Davos din Elveția, satul Cornu este situat în regiunea cu cel mai pur aer din România, puternic ozonat. Clima blândă, lipsită de umezeală sau vânt este indicată pentru tratarea depresiei, a nevrozelor, dar și a bolilor cardiovasculare și respiratorii.

Centrul Bali SPA este mai mult decât un hotel de 4 stele. Așezat într-o zonă superbă de deal-munte, dispune de toate facilitățile de pentru o vacanță relaxantă, re-energizantă, unde alături de echipa ELA CLINIC veți reuși să faceți primii pași către o viață mai sănătoasă!

Adresă: Bali Spa, Strada Stadionului, Nr. 349, Sat Cornu, Jud. Prahova, 107180

Primul retreat va avea loc în perioada 22-28 mai 2023

CE ESTE INCLUS ÎN PROGRAM?

6 nopţi (7 zile) de pensiune (cazare în cameră dublă/ single + mese asigurate)

 • 5 zile de activități și ateliere ce includ
 • 5 workshopuri interactive în prima parte a zilei
 • 5 ateliere de practică după amiază (consolidăm informațiile primite la workshop)
 • 1 ședință 1:1 de consiliere nutrițională și life-style coaching (30 min)
 • 1 ședință saună / baie de plante
 • 2 proceduri de estetică corporală la alegere : limfodrenaj, electrostimulare, ultrasunete
 • 1 atelier de gătit sănătos
 • Hidratare - ceaiuri pe bază de plante, apă enzimatica între activități
 • 4 masaje la alegere : anticelulitic, terapeutic, limfatic, reflexoterapie, balinez
 • Drumeții în natură
 • Access nelimitat la piscina interioară
 • Access nelimitat la sala de fitness

Toate aceste activități și practici sunt potrivite pentru a-ți da un reset și a te ajuta să gestionezi mai bine viața cotidiană.

BONUS

Invitați speciali + Petrecere surpriză

CE NU ESTE INCLUS

Transportul până și de la locație.

Supliment pentru camera single.

CUM ARATĂ PROGRAMUL ZILNIC(exemplu)

08:00 - 08:30 Hidratare conștientă – apă enzimatică/ceai/shot cătinată

08:30 - 09:30 Înviorare de dimineață

10:00 - 11:00 Mic dejun & socializare

11:00 - 13:00 Workshop – Sesiune interactivă

13:00 - 14:00 Prânz

14:00 - 17:00 Timp de odihnă – masaje, piscină interioară, gustare, relaxare, socializare

17:00 – 19:00 Workshop - Atelier de practică

19:00 - 20:00 Cina

20:00 - 22:00 Activități și jocuri de dezvoltare personală & socializare

CINE TE VA GHIDA ÎN ACEST RETREAT

Andreea Dăescu - Tehnician Nutriționist, Consiliere Nutrițională & Lifestyle Coaching. Nutriția este unul din instrumentele importante și necesare pentru a avea grijă de sănătatea noastră.

O alimentație sănătoasă ne asigură o viață de calitate, dar în același timp ne ajută să fim bine cu noi. Misiunea mea este să ghidez oamenii în procesul de echilibrare în relația cu mâncarea și să-i învăț să faca alegeri sănătoase, în armonie cu propriul lor corp.

La ELA CLINIC sunt parte a echipei de consiliere nutrițională și lifestyle coaching din cadrul programelor Corporate și Nutriție Femei .

Maria Gorgan - Tehnician Nutriționist, Consiliere Nutrițională & Lifestyle Coaching, instructor de fitness & personal trainer.

Nutriția este elementul cheie ce întregește un stil de viață sănătos. Experiența de ambele baricade, atât din postura de client, cât și din cea de tehnician nutriționist mă ajută să te ghidez către o viață care are gust și să-ți arăt că o dietă poate însemna orice altceva decât restricții și frustrări ori liste de alimente permise și interzise.

La ELA CLINIC sunt parte a echipei de consiliere nutrițională și lifestyle coaching din cadrul programelor Nutriție Specială și Nutriție Femei.

CÂT COSTĂ?

Bucură-te de experiența ELA CLINIC COMPLETE TRANSFORMATION RETREAT investind în transformarea pe care ți-o dorești!

Învață să aplici și să menții principiile unei vieți sănătoase și echilibrate, în timp ce te bucuri de natură, proceduri și masaje corporale, liniștea și bogăția naturii, alături de noi.

Prețul pentru cele 6 nopti (7 zile) de retreat incluzând toate activitățile, facilitățile și surprizele menționate mai sus, în sistem de cazare cameră dublă este de:

- 795 euro / persoană pentru pacientele ELA CLINIC care au parcurs minim 3 luni de program în clinică - până la data de 27 aprilie 2023 (prețul pentru pacientele ELA CLINIC după această dată va fi de 995 euro / persoană)

- 995 euro / persoană pentru persoanele care nu sunt paciente ELA CLINIC - până la data de 27 aprilie 2023 (prețul după această dată va fi de 1195 euro / persoană)

Rezervarea este confirmată pe baza plății unui avans de 500 euro nerambursabil.

ÎNSCRIERI & DETALII

Contactează-ne pentru detalii sau rezervarea locului la preț special

Pe WhatsApp la numărul de telefon 0767 607 965

sau lasă-ne un mesaj aici pe pagina evenimentului.

Abia așteptăm să ne cunoaștem și să pracurgem împreună drumul ELA CLINIC - COMPLETE TRANSFORMATION RETREAT

Platit
Eveniment
Data
Durata