Cum să fii sănătoasă și plină de vitalitate la orice vârstă

Urmează programele de nutriție pentru femei și bucură-te de viață

Fiecare etapă din viața unei femei vine la pachet cu schimbări hormonale și nevoi specifice

Stiai că acestea au un impact esențial asupra calității vieții femeilor?

În România, mii de femei se confruntă cu infertilitate, probleme de greutate care pot afecta sarcina, dificultăți în perioada de alăptare, kilograme în plus după sarcină sau cu simptome neplăcute în timpul menopauzei. Studiile medicale internaționale au arătat că alimentația poate îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții prin diete concepute special pentru diversele etape din viața unei femei.

Programeaza-te acum!
Programe

Dacă vrei să te hrănești în acord cu nevoile organismului tău, noi avem soluția pentru tine

Programele de NUTRIȚIE FEMEI sunt concepute astfel încât să-ți recapeți sau să-ți menții sănătatea și vitalitatea, să te echilibrezi hormonal și să faci față schimbărilor din fiecare etapă a vieții tale.

Profertilia

Programul Profertilia se adresează femeilor care își doresc să-și crească șansele de a rămâne însărcinate fie natural, fie prin proceduri de inseminare sau fertilizare in vitro.

Programul oferă monitorizare medicală, identificarea deficitelor nutriționale cu efect asupra fertilității și diete care protejează organele reproductive feminine și îmbunătățesc funcția ovariană.

Sarcină Ușoară

Programul Sarcină Ușoară se adresează femeilor însărcinate care au probleme de greutate sau diabet gestațional. În lipsa monitorizării, acestea pot avea efecte grave asupra mamei și bebelușului.

Programul oferă monitorizare medicală, identificarea deficitelor nutriționale cu efect nociv asupra sarcinii și diete pentru ținerea sub control a greutății sau a diabetului gestațional.

Alăptare Sănătoasă

Programul Alăptare Sănătoasă se adresează proaspetelor mămici care își doresc să alăpteze copilul la sân și să aibă o dietă corectă și echilibrată din punct de vedere nutrițional.

Programul oferă monitorizare medicală, consiliere în alăptare, identificarea deficitelor nutriționale ce pot provoca dezechilibre cu impact emoțional și diete de echilibrare hormonală.

Fit Mama

Programul Fit Mama se adresează femeilor care au rămas cu kilograme în plus după sarcină și vor să ajungă la o greutate optimă.

Programul oferă monitorizare medicală și diete personalizate în funcție de preferințele alimentare, activitatea și nevoile specifice ale mamei.

Femina

Programul Femina se adresează femeilor care se confruntă cu simptomele neplăcute din timpul premenopauzei sau menopauzei.

Programul oferă monitorizare medicală, diete de reechilibrare hormonală, coaching și suport psihologic pentru adaptarea la această nouă etapă a vieții.

Silueta Perfectă

Programul Silueta Perfectă se adresează femeilor care vor să slăbească sau să se îngrașe și să învețe să mănânce sănătos și echilibrat.

Programul oferă monitorizare medicală, diete personalizate și lifestyle coaching pentru implementarea de obiceiuri sănătoase.

Imaginează-ți cum ar fi să te bucuri de fiecare etapă a vieții tale de femeie fără griji și fluctuații de greutate sau schimbări bruște de dispoziție

Programele NUTRIȚIE FEMEI te ajută să:

Te simți bine indiferent de schimbările hormonale din viața ta.

Vei învăța cum să-ți alegi alimentele și cum să le prepari astfel încât să te echilibrezi hormonal, să te hrănești conform nevoilor tale și să ai o stare de sănătate optimă.

Îți creezi noi obiceiuri alimentare care să te ajute să-ți menții sănătatea și vitalitatea.

Vei fi uimită de rețetele gustoase și nutritive pe care le vei primi, precum și de rutina zilnică pe care vei reuși să ți-o creezi astfel încât să poți respecta dieta fără efort.

Te bucuri de sprijin psihologic

Vei fi însoțită pas cu pas de specialiști cu experiență care înțeleg feminitatea și știu să o adreseze sub toate aspectele ei.

Programele de NUTRIȚIE FEMEI durează minim 3 luni și conțin

Basic

1350 lei/ 3 luni

20% discount la plata integrală

 • Analiza compoziției corporale la fiecare vizită în clinică
 • Supervizare din partea medicului coordonator al programului
 • Asistență de urgență între consultații, prin e-mail sau WhatsApp
 • 6 Ședințe de Consiliere Nutrițională și Lifestyle Coaching

Standard

Popular

1950 lei/ 3 luni

20% discount la plata integrală

 • Analiza compoziției corporale la fiecare vizită în clinică
 • Supervizare din partea medicului coordonator al programului
 • Asistență de urgență între consultații, prin e-mail sau WhatsApp
 • 9 Ședințe de Consiliere Nutrițională și Lifestyle Coaching

Premium

2550 lei/ 3 luni

20% discount la plata integrală

 • Analiza compoziției corporale la fiecare vizită în clinică
 • Supervizare din partea medicului coordonator al programului
 • Asistență de urgență între consultații, prin e-mail sau WhatsApp
 • 12 Ședințe de Consiliere Nutrițională și Lifestyle Coaching

Programeaza-te si investește acum în sănătatea ta!

Consultația de evaluare inițială costă 350 de lei, iar până pe 31 martie beneficiezi de 100 de lei DISCOUNT. Ulterior, poți intra în programul de NUTRIȚIE FEMEI potrivit pentru tine. Completează formularul de mai jos!

De asemenea, îi poți oferi în dar unei persoane dragi o consultație inițială pentru un program de NUTRIȚIE FEMEI, achiziționând VOUCHERUL-CADOU ELA CLINIC în valoare de 350 de lei, care până pe 31 martie 2023 este disponibil cu 250 de lei. Vei primi voucherul-cadou pe mail și îl vei putea trimite celei care va beneficia de consultație.

Completează formularul de mai jos și scrie-ne în mesaj cui îți dorești să faci cadoul, iar colegii noștri te vor contacta!