Cum să-ți recapeți sănătatea fără medicamente, chiar dacă pare imposibil

Urmează programele de nutriție terapeutică și preia controlul asupra afecțiunilor tale!

Medicul ți-a spus că degeaba iei pastile, dacă nu ții dietă? Pe internet circulă zeci de remedii, suplimente și diete, dar nu știi ce să alegi?

Nu ești singurul. În România, mii de oameni suferă de boli provocate de alimentație: diabet, tensiune, boli de inimă, ficat gras, gastrită, ulcer, sindrom de intestin iritabil. Studiile medicale internaționale au arătat că aceste boli pot fi tratate cu ajutorul unor diete speciale, numite diete terapeutice.

Programeaza-te acum!
Programe

Dacă vrei să faci o schimbare, noi avem soluția pentru tine

Programele de NUTRIȚIE TERAPEUTICĂ sunt concepute astfel încât să te ajute să-ți recapeți sănătatea, să-ți îmbunătățești analizele de sânge și să scapi de o parte din medicamente pentru tot restul vieții.

MS

Metabolic Suport

Programul Metabolic Suport se adresează persoanelor care suferă de obezitate abdominală, diabet sau prediabet, ficat gras ori trigliceride crescute și vor să preîntâmpine evoluția sau apariția complicațiilor, să-și gestioneze mai bine dieta și să scape de o parte din medicamente.

Programul oferă monitorizare medicală specializată și investigații specifice (Ecografie Abdomino-Pelvină, Ecografie Doppler Artere Carotide, Ecografie Tiroidiană, Indice Gleznă-Braț) dublate de diete terapeutice pentru persoanele care suferă de obezitate abdominală, diabet, prediabet, ficat gras sau trigliceride crescute.

CS

Cardio Suport

Programul Cardio Suport se adresează persoanelor care se confruntă cu colesterol crescut, boli de inimă, hipertensiune arterială sau care au suferit o intervenție chirurgicală în sfera cadio-vasculară.

Programul oferă monitorizare medicală specializată și investigații specifice (EKG, Eco Cord, Eco Doppler, Holter TA + EKG, Test de efort, Spirometrie), dublate de diete terapeutice validate științific de Societatea Europeană de Cardiologie și de Asociația Americană a Inimii.

DS

Digestiv Suport

Programul Digestiv Suport se adresează celor care suferă de boală de reflux gastro-esofagian (BRGE) sau hernie hiatală, gastrită sau ulcer, colon iritabil, balonare, diverticulită, disbioză sau sindromul intestinului permeabil.

Programul oferă monitorizare medicală specializată, investigații specifice (Teste de Intoleranță alimentară, Teste de Microbiom, Teste de Nutrigenetică, Ecografie Abdomino-Pelvină) dublată de diete terapeutice cu rezultate dovedite în afecțiunile gastrice.

Imaginează-ți cum ar fi să iei mai puține medicamente, dar cu toate acestea analizele tale să se regleze, iar tu să te simți din ce în ce mai bine.

Programele NUTRIȚIE TERAPEUTICĂ te ajută să:

Te simți mai bine fără să iei pastile în plus.

Vei învăța cum să-ți alegi alimentele și cum să le prepari, astfel încât să renunți treptat la o parte dintre medicamente.

Îți creezi noi obiceiuri alimentare care să te ajute să-ți menții sănătatea.

Vei fi uimit de rețetele gustoase și nutritive pe care le vei primi, precum și de rutina zilnică pe care vei reuși să ți-o creezi, astfel încât să poți respecta dieta terapeutică fără efort.

Te bucuri de asistență medicală și nutrițională calificată.

Vei fi însoțit în fiecare etapă de medici specialiști sau primari și de dieteticieni care au urmat cursuri de nutriție terapeutică.

Programează-te și investește acum în sănătatea ta!

Consultația de evaluare inițială durează aproximativ 50 minute și costă 350 lei. Ulterior, poți intra în programul de NUTRIȚIE TERAPEUTICĂ potrivit pentru afecțiunile tale.

Completează formularul de mai jos!

Formular de programare

Cât durează?
Programele Standard de NUTRIȚIE TERAPEUTICĂ durează 3 luni.
Ce conțin?
  • Analiza compoziției corporale la fiecare vizită în clinică
  • Supervizare din partea medicului coordonator al programului
  • Asistență de urgență între consultații, prin e-mail sau WhatsApp
  • 2 Evaluări Medicale de Specialitate
  • 4 Ședințe de Consiliere Nutrițională și Lifestyle Coaching