Cum să ai o relație sănătoasă cu mâncarea

Urmează programele de Psihonutriție & Lifestyle Coaching și reglează-ți comportamentul alimentar și relația cu mâncarea!

Te simți copleșit de atâtea diete, reguli și restricții alimentare? Dieta s-a transformat în cel mai mare coșmar al tău?

Nu ești singurul. Peste 60% dintre cei preocupați de alimentație se confruntă cu mâncatul social, emoțional, dezordonat sau compulsiv, ceea ce duce deseori la eșecul dietelor și recâștigarea kilogramelor slăbite. Studiile au arătat că programele de psihonutriție și lifestyle coaching cresc șansele de reușită ale dietelor cu până la 70%.

Programeaza-te acum!
Programe

Dacă vrei să faci o schimbare, noi avem soluția pentru tine

Programele de PSIHONUTRIȚIE & LIFESTYLE COACHING sunt concepute astfel încât să te ajute să te cunoști mai bine, să identifici și să reglezi comportamentele alimentare care te sabotează și să gestionezi cu succes situațiile stresante fără să apelezi la mâncare. Astfel, reușești să faci schimbarea pe care ți-ai propus-o.

VR

Vindecă-ți relația cu mâncarea

Programul Vindecă-ți relația cu mâncarea este o abordare psihoterapeutică experiențială care se adresează persoanelor cu kilograme în plus sau în minus, care se confruntă cu mâncatul emoțional. Vindecarea relației cu hrana este un proces complex care se desfășoară pe trei planuri: mental, emoțional și fizic. Dorim mâncarea și o respingem în același timp, iar pe măsură ce continuăm să jucăm acest joc, calitatea vieții noastre scade.

LC

Lifestyle Coaching

Programul Lifestyle Coaching este un program de coaching și dezvoltare personală ce vizează motivația, organizarea și disciplina, precum și dezvoltarea unor rutine sănătoase în viața de zi cu zi. Primești suport pentru gestionarea anxietății și a stresului cotidian și deprinzi strategii eficiente pentru implementarea unor noi obiceiuri productive, dar și pentru menținerea rezultatelor pe termen lung.

RB

RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT

RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT este o tabără de nutriție și transformare personală coordonată de Dr. Laura Ene. Aici ai ocazia de a testa într-o formulă intensivă beneficiile programelor din clinică și de a pune în practică tehnicile, strategiile și metodele nutriționiștilor și psihoterapeuților ELA CLINIC. Are loc de două ori pe an într-un cadru idilic, timp de 7 zile, și îți oferă un restart total metabolic, mental și emoțional.

Imaginează-ți cum ar fi ca relația ta cu mâncarea să se schimbe în bine, iar tu să reușești în sfârșit ceea ce ți-ai propus

Programele PSIHONUTRIȚIE te ajută să:

Înțelegi mai bine comportamentele alimentare care te sabotează

Vei învăța cum să-ți gestionezi alegerile alimentare, astfel încât să nu-ți mai sabotezi dieta și să faci alegeri conștiente și corecte.

Îți creezi noi obiceiuri prin care să-ți menții starea de bine.

Vei fi uimit de cât de ușor îți va fi să îți creezi noi obiceiuri sănătoase care să te ajute să atingi echilibrul de care ai nevoie pentru a reuși să faci tot ce-ți propui.

Reușești pe termen lung.

Vei adopta un stil de viață sănătos și echilibrat adecvat nevoilor tale și pe care să îl poți păstra pe termen lung.

Programează-te și investește acum în sănătatea ta!

Consultația de evaluare inițială costă 350 lei. Ulterior, poți intra în programul de PSIHONUTRIȚIE care ți se potrivește.

Formular de programare