Vindecă-ți relația cu mâncarea

Vindecă-ți relația cu mâncarea

Programul Vindecă-ți relația cu mâncarea este o abordare terapeutică experențială care se adresează persoanelor cu probleme de comportament alimentar și persoanelor care se confruntă cu mâncatul emoțional.

Despre Vindecă-ți relația cu mâncarea

Invariabil când suntem la dietă raportarea la mâncare este una de iubire și ura în același timp. Este ceea ce ne face plăcere dar, în același timp, prin absența ei, ne simțim pedepsiți. Simțim că ni se cuvine, dar ne încearcă și sentimente de vinovăție atunci când un stil de alimentație nepotrivit produce anumite dezechilibre nedorite pentru sănătatea noastră. O dorim și o respingem în același timp și cu cât jucăm mai mult acest joc, cu atât mai mult kilogramele în plus se adună, iar calitatea vieții noastre scade.

Cum ştii că ți se potriveşte

Dacă viața ta este un roman al dietelor, atunci ești la locul potrivit. Vindecarea relației cu hrana este un proces complex care se adresează̆ minții, corpului, emoției și sufletului.

Cum te ajută

  • Vei înțelege cum funcționează mintea ta și cum o poți antrena să te ajute în acest proces, nu să te mai saboteze
  • Vei afla cum îți influențează emoțiile comportamentul alimentar și cum poți ajunge să faci schimbări în mâncatul disfuncțional.
  • Vei analiza ce este eșecul, cum te raportezi la el și cum te ajută în menținerea pe termen lung și creșterea motivației.
  • Te vei concentra pe relația cu corpul tău, acesta fiind un pilon de bază în procesul tău de reducere a kilogramelor in plus.
  • Afli cum îți influențează relaxarea alegerile alimentare și cum poți practica relaxarea de tip mindfulness în viața de zi cu zi
  • Vei învăța cum te poți bucura de mâncare, fără sentimente de frustrare sau vinovăție.

Ce conține

Ședința de cunoaștere și evaluare inițială în care te întâlnești cu terapeutul specializat în mâncat emoțional al clinicii, cu care vei discuta și analiza tiparele tale de comportament alimentar.

Ședințe de consiliere psihonutrițională în care vei înțelege care sunt mecanismele care stau în spatele comportamentelor alimentare și vei lucra cu motivul pentru care corpul, mintea și emoțiile tale converg constant către un exces sau un deficit de greutate.

La finalul fiecărei ședințe vei primi exerciții și teme pentru acasă pe care le poți face când dorești tu, în ritmul tău și meditații ghidate astfel încât să lucrezi și mai profund cu tine.

Ulterior, vei putea să intri într-un grup de suport unde vei cunoaște persoane cu frământări și provocări asemănătoare cu ale tale, alături de care vei putea continua procesul terapeutic început, pentru rezultate durabile pe termen lung.

Cât durează

6 ședințe este durata minimă recomandată pentru a avea rezultate palpabile.

Cât costă

De la 650 lei / lună. Prețul corespunde unui program de monitorizare bilunară și nu include consultația de evaluare inițială.

Vindecă-ți și tu relația cu mâncarea