Lifestyle

Gânduri de final de an

Laura EneLaura Ene

Laura Ene

2 minute timp de citit

Iată-ne ajunși la finalul anului. Pentru mulți dintre noi a fost un an greu, un an în care ne-am luptat o dată în plus cu pandemia. Sunt convinsă însă că fiecare dintre noi are și motive de recunoștință pentru anul care se încheie.

Pentru mine, cea mai mare bucurie și cel mai mare motiv de recunoștință în acest an a fost faptul că am deschis porțile ELA CLINIC, în aprilie 2021. De atunci și până acum am avut noi și noi motive de bucurie și recunoștință:

  • ne-au trecut pragul peste 650 de pacienți
  • am oferit 1700 de consultații
  • am adus zâmbetul pe buze pentru cel puțin 80% dintre pacienții noștri
  • au beneficiat de sfaturile noastre despre nutriție și lifestyle peste 90.000 de persoane care au intrat pe blog și au citit articolele noastre
  • am participat la zeci de emisiuni televizate prin care am contribuit măcar un pic la educația nutrițională a românilor din toate colțurile țării

Și nu în ultimul rând, sunt recunoscătoare pentru echipa ELA CLINIC, formată din oameni inimoși, care împărtășesc aceleași valori de ajutor și empatie ca mine.

Tu pentru ce ești recunoscător acestui an?

Cât despre anul care vine, îmi doresc să putem oferi ajutor cât mai multor persoane care vor să-și recapete sănătatea sau să adopte un stil de viață sănătos. Îmi doresc să aducem zâmbetul pe buzele cât mai multor pacienți și să rămânem aceeași echipă empatică și dedicată meseriei pe care ne-am ales-o.

Și îmi mai doresc să fim sănătoși, fericiți și toleranți unii față de ceilalți.

La mulți ani, 2022!


Vrei să fii informat când avem oferte și articole noi?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele cercetări din domeniu și ofertele lunare ELA CLINIC.

Ne pasă de protecția datelor. Citeste Politica de confidențialitate.