Povești de succes

O formulă cu succes dovedit: slăbitul în tandem

Laura EneLaura Ene

Laura Ene

4 minute timp de citit

Poate părea simplu: ce trebuie să faci ca să slăbești? Nimic altceva decât să mănânci mai puțin și să arzi mai multe calorii prin mișcare.

În realitate, majoritatea celor care pornesc pe acest drum își transformă viața într-o continuă dietă, adică un șir de frustrări, restricții și nemulțumiri. Iar toate acestea au, de obicei, efect de bumerang: kilogramele slăbite cu frustrare se întorc cu întăriri.

Sunt atâtea cazuri în care pacienții vin în cabinet și se plâng că parcă nimic nu e mai greu decât să încerci să menții un regim echilibrat... când acasă sfârâie prăjelile în tigaie și făinoasele se simt în largul lor mai ceva ca la băcănie.

Pe de altă parte, sunt acele situaţii în care și partenerul sau partenera, părintele ori copilul, fratele sau sora pacientului are nevoie de ghidare şi îşi doreşte să scadă în greutate sau să-și recapete starea optimă de sănătate.

În doi, motivația se dublează, iar satisfacția se înmulțește cu 100.

Împreună, puteți transforma dieta într-un stil de viață. O puteți integra în programul zilnic și pune în aplicare cu motivația la cote înalte. Puține lucruri se compară cu împlinirea pe care ți-o oferă energia schimbării în tandem.

Dar cum este posibil să alegi această cale? La ELA CLINIC optăm pentru nutriția personalizată. Căutăm împreună cu pacienții noștri varianta potrivită fiecăruia. Abordarea personalizată presupune întâlniri frecvente timp de minim 3 luni, angajament ferm în schimbare, căutare permanentă de resurse și de soluții. Formula Family ne permite să stabilim parametrii avantajoși pentru ambele persoane participante la programul de nutriție și să urmărim evoluția amândurora.

Astăzi, îți prezint feedback-ul primit de la o echipă grozavă care a ales schimbarea stilului de viață în tandem la ELA CLINIC.

Este vorba despre cuplul Elena și Cristian Cozma. Sunt și eu foarte încântată că ne-am asumat acest parcurs împreună!🤗 Elena a ajuns de la 77 de kilograme la 69, iar Cristian de la 122 la 102 kilograme.

Am încheiat primul program de trei luni de stil de viață sănătos de la ELA CLINIC. Îi mulțumim medicului nutriționist și omului deosebit care ne-a ghidat cu mult profesionalism, astfel încât să putem înlocui obiceiurile nesănătoase cu altele potrivite.
Trecerea a fost atât de ușoară și de eficientă! Exact ce căutam, fără impuneri și restricții. Aproape că noi ne-am realizat singuri programul dupa stilul și preferințele proprii, sub ghidarea atentă a specialistului. Mulțumim din suflet, dragă Dr. Laura Ene!
Sărbătorim după 3 luni minus 7 kg eu și aproape dublu decât mine Cristina Cozma.
Suntem încântați și mulțumiți cu noul stil de viață sănătos și vrem să vă impulsionăm și pe voi să-l îmbrățișați, dacă simțiți că v-a furat „peisajul” zilnic. Cu pachetul Family ne susținem reciproc și este totul mai eficient.
Cu voință și încredere, ghidați și supervizați de Dr. Laura Ene, suntem pe calea cea bună. Ce ne-a ajutat foarte mult este felul în care ne-a coach-uit să ne ajustăm obiceiurile și preferințele alimentare nesănătoase, astfel încât nici nu am simțit că ținem vreo dietă.
Ne-a încurajat să ne păstrăm obiceiurile și preferințele culinare, dar să le înlocuim cu alte obiceiuri și alte alimente mult mai sănătoase și pline de nutrienți. Mișcărică zilnic, fără prostioare pline de calorii, fără dulciuri nesănătoase, ci înlocuite cu fructulețe savuroase pline de vitamine și dătătoare de energie... zi după zi, ne-am reeducat.

Bucură-te și tu de influența extraordinară a grupului!

În perioada 14-19 octombrie 2024, ai ocazia să participi la a treia ediție RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT, retreatul coordonat de Dr. Laura Ene, care are loc la Forest Villa, în Cisnădioara, jud. Sibiu. Mai avem 2 locuri disponibile! Aici, deprinzi informații și obiceiuri noi de stil de viață în compania unor oameni care au aceleași obiective ca tine. În plus, primești 20% DISCOUNT la plata integrală până pe 30 septembrie.

Vrei să fii informat când avem oferte și articole noi?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele cercetări din domeniu și ofertele lunare ELA CLINIC.

Ne pasă de protecția datelor. Citeste Politica de confidențialitate.