CONGRESUL NAȚIONAL DE MEDICINĂ INTERNĂ

CONGRESUL NAȚIONAL DE MEDICINĂ INTERNĂ

Echipa ELA CLINIC va fi prezentă și anul acesta la cel mai prestigios congres național de medicină internă. Toate recomandările nutriționale și medicale pe care le oferim pacienților noștri se bazează pe ultimele cercetări științifice. Pentru a le asigura pacienților cele mai înalte standarde, suntem permanent conectați la noile evoluții și practici din domeniu.


Ce cuprinde Congresul

Congresul Național de Medicină Internă de la Călimănești-Căciulata se va
desfășura prin integrarea de simpozioane (manifestări de 90 minute), mese
rotunde (60 minute), conferințe (20 minute), lucrări originale și prezentări de caz ale medicilor interniști sau ale medicilor din diverse specialități medicale.

Participă și invitați de marcă din alte țări, pentru a vorbi despre experiența din cabinet și rezultatele propriilor activități de cercetare. De asemenea,
profesioniștii din industria farmaceutică prezintă cele mai noi achiziții în
domeniul lor de activitate.


Cui se adresează

Medicina internă este și rămâne în primul rând o specialitate diagnostică.
Diagnosticul începe cu identificarea domeniului de investigat și aceasta este obligația medicului internist. De aici, decurge importanța colaborării cu medici de diverse alte specialități (cardiologie, pneumologie, imagistică, oncologie, hepatologie, diabet și boli metabolice, gastroenterologie etc.) și relevanța Congresului pentru aceștia.

De asemenea, medicina internă are ca obiect integrarea diferitelor probleme de sănătate ale pacienților, prioritizarea acestor probleme și, evident, terapeutica bolilor frecvente.

Care este scopul Congresului Congresul își propune să ofere un spațiu amplu pentru diseminarea informațiilor despre progresele înregistrate în diagnosticul și terapia diferitelor afecțiuni, cu scopul de a înlesni sarcina medicilor în procesul de îngrijire a pacienților.

Cu această ocazie, profesioniștii din domeniul medical nu descoperă numai observații din practica clinică a colegilor, ci și aspectele esențiale care decurg din activitățile de cercetare.

Platit
Eveniment
https://www.srmi.ro
Pret
Data
Durata