Modul în care ne alimentăm are un impact major asupra sănătății noastre

Recapătă-ți și tu sănătatea și vitalitatea prin alimentație

Nutriția și alimentația sănătoasă NU SUNT MOFTURI

Tu știi ce rol poate să aibă nutriția în viața ta?

Sănătatea este cea mai neprețuită comoară și totuși cea mai prost păzită dintre toate. O alimentație echilibrată poate preveni, trata sau ameliora foarte multe boli cronice, are un rol esențial în creșterea și dezvoltarea noastră în toate etapele vieții, de la vârsta preconcepției până la maturitate și ne poate influența în bine chiar și starea de spirit.

Programeaza-te acum!
Preturi

Nutriție FAMILY - Consultația de evaluare inițială

Consultația inițială de nutriție FAMILY are o durată de 50 minute și presupune anamneza detaliată a stării de sănătate a celor doi parteneri, discuția pe chestionarele de evaluare a stilului de viață actual, analiza dosarului medical dacă este cazul, recomandări de analize și investigații specifice, precum și recomandarea dietei potrivite pentru voi în acest moment. La prima întâlnire stabilim împreună obiectivul și conturăm planul de familie pentru următoarele 3-6 luni.

Nutriție Femei - Consultația de evaluare inițială

Consultația inițială de nutriție pentru femei are o durată de 50 minute și presupune anamneza detaliată a stării tale de sănătate, discuția pe chestionarul de evaluare a stilului de viață actual, analiza dosarului medical dacă este cazul, recomandări de analize și investigații specifice etapei actuale din viața ta, precum și recomandarea dietei potrivite pentru tine în acest moment. La prima întâlnire stabilim împreună obiectivul și conturăm planul pentru următoarele 3-6 luni.

350 RON

Programare

Psihonutriție & Lifestyle Coaching - Ședința de evaluare inițială

Ședința inițială de Psihonutriție & Lifestyle Coaching are o durata de 50 de minute și are ca obiectiv evaluarea comportamentul alimentar din prezent. Ședința se desfășoară sub forma unei conversații libere despre istoricul tău personal și împrejurările de viață actuale. Vom apela și la o serie de teste clinice care ne pot ghida în identificarea cât mai clară a cauzelor care te împiedică în atingerea obiectivelor tale. Stabilim împreună un plan terapeutic general, luând în considerare nevoile tale emoționale și starea ta fizică, numărul de ședinte necesar, frecvența acestora cât și modalitatea în care vor avea loc (în clinică sau online)

300 RON

Programare

Nutriție Specială - Consultația de evaluare inițială

Consultația inițială de Nutriție Specială are o durată de 50 minute și presupune anamneza detaliată a stării tale de sănătate, discuția pe chestionarul de evaluare a stilului de viață actual, analiza dosarului medical dacă este cazul, recomandări de analize și investigații specifice nevoilor tale actuale, precum și recomandarea dietei potrivite pentru tine în acest moment. La prima întâlnire stabilim împreună obiectivul și conturăm planul pentru următoarele 3-6 luni.

Consultația de reevaluare medicală nutrițională

Consultația de reevaluare durează 25-30 minute și presupune interpretarea analizelor recomandate, evaluarea evoluției greutății și a stării generale raportate la obiectivul inițial, ajustarea recomandărilor dietetice nutriționale și a tratamentului dacă este cazul, precum și stabilirea conduitei de monitorizare pe termen lung.

250 RON

Programare

Nutriție Terapeutică - Consultația de evaluare inițială

Consultația inițială de nutriție terapeutică are o durată de 50 minute și presupune anamneza detaliată a stării tale de sănătate, discuția pe chestionarul de evaluare a stilului de viață, analiza dosarului medical, recomandări de analize și investigații specifice afecțiunilor tale, precum și recomandarea dietei potrivite pentru tine în acest moment. La prima întâlnire diagnosticăm ce program și ce dietă ți se potrivește, stabilim împreună obiectivul și conturăm planul pentru următoarele 3-6 luni.

350 RON

Programare

Programeaza-te si investește acum în sănătatea ta!