Nutriție și feminitate

Nutriție și feminitate

Alături de doamna dr. Corina Chișu, medic primar Obstetrică-Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, cu peste 20 ani de experiență în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ginecologice, cu competențe în ecografie obstetricală și ginecologică, colposcopie, tratamentul infertilității, histeroscopie și planificare familială, vom aborda teme extrem de interesante despre provocările femeilor aflate la menopauză, precum

Ce e menopauza și perimenopauza

Cu ce ne confruntăm în menopauza și perimenopauză

Ce putem face pentru noi în această perioadă

În afara activității medicale din cabinet, Dr. Corina Chișu a fost Secretar general al Societăţii Române de Reproducere Umană şi Embriologie și este membru activ a numeroase organizații de profil precum: Societatea Română de Obstetrică şi Ginecologie, Societatea Europeană de Reproducere Umană şi Embriologie și Societatea de Chirurgie Ginecologică Minim Invazivă.

Consideră că un medic trebuie să fie într-o permanentă învățare pentru a oferi pacienților săi cele mai bune recomandări medicale. Este constant la curent cu cele mai noi practici și descoperiri medicale, participă frecvent la activităţi ştiinţifice în specialitatea Obstetrică-Ginecologie, este autorul a zeci de articole de specialitate. A participat la numeroase comunicări ştiinţifice la importante manifestări de specialitate din ţară şi din străinătate.

Află și tu cum poți ușura simptomele menopauzei

Join Zoom Meeting ID: 892 2304 6826 Passcode: 450485

Gratuit
Eveniment
FACEBOOK LIVE
Pret
Data
Durata