PRIMA EDITIE RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT

PRIMA EDITIE RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT

Dacă și tu te confrunți cu următoarele provocări, înseamnă că ești în locul potrivit!

 • Ai tendința de a trata cu mâncare din belșug stresul, oboseala și toate emoțiile incomode sau prea intense?
 • Te lupți permanent cu poftele, iar uneori ți se întâmplă ca pur și simplu să nu te poți opri din mâncat?
 • Nu te poți rupe de dependența de zahăr, fast-food sau ronțăit între mese?
 • Oricât te-ai strădui, nu reușești să te deconectezi și să te odihnești suficient?
 • Cunoști pe de rost teoria despre slăbit și menținere, dar nu reușești să o aplici în viața reală?
 • Un program organizat al meselor pare un obiectiv imposibil de strecurat între sarcinile tale zilnice?
 • Ai reușit să scapi de o parte din kilogramele în exces, dar ai intrat într-un blocaj și nu înțelegi de ce nu mai poți slăbi în continuare?
 • Slăbești, vezi cum ți se schimbă silueta și cum se îmbunătățesc real analizele medicale, dar menținerea rămâne cea mai mare teamă a ta?

Experimentează și tu un restart metabolic, mental și emoțional în doar 7 zile!

În perioada 9-15 octombrie 2023, de luni până duminică, la Vila Forrest,
Cisnădioara, ai ocazia de a experimenta zilnic schimbări vizibile în toate cele 3
dimensiuni ale existenței tale – fizic, mental și emoțional.

Totul sub îndrumarea specialiștilor în nutriție, psihonutriție, dezvoltare personală și psihoterapie ELA CLINIC și a specialiștilor în wellness de la Vila Forrest.

Este o oportunitate minunată de a obține claritate și informații utile alături de
oameni frumoși și preocupați de a dezvolta un stil echilibrat de viață.

Ce îți oferă ELA CLINIC RE-TREAT YOUR BODY MIND AND SPIRIT?


Experimentezi un detox complet fizic, mental și emoțional prin nutriție, coaching, psihologie, mișcare și creativitate. Te bucuri de această experiență personalizată alături de echipa ELA CLINIC. Practic, acum ai ocazia de testa și de a pune în aplicare recomandările specialiștilor și descoperi ce ți se potrivește cu adevărat.

Ai un program intensiv de 7 zile de workshop-uri de dezvoltare personlă, ateliere de nutriție, grupuri de psihonutriție, mindfulness și activități creative.

Te hrănești cu o dieta antiinflamatoare care reduce stresul oxidativ, echilibrează flora intestinală, reglează tranzitul, crește calitatea somnului, îți îmbunătățește vizibil aspectul pielii și starea de spirit. Meniul ovo-lacto-vegetarian sau vegan, după preferințe, va fi pregătit de chef-ul Forest Villa conform principiilor nutriționale stabilite de specialiștii ELA CLINIC.

BONUS SPECIAL pentru curajoși. Ai ocazia să experimentezi 1 zi de fasting și/sau 1 zi de dietă lichidiană, ca să descoperi dacă funcționează o astfel de abordare pentru tine. Totul sub supraveghere medicală - Dr Laura Ene va decide dacă este potrivit pentru organismul tău și te va monitoriza.

Lucrezi cu mintea și cu emoțiile tale și înveți să le folosești în favoarea ta. Descoperi tiparele de comportament alimentar care te sabotează și afli cum să le gestionezi. Descoperi ce se ascunde în spatele poftelor și afli cum le faci față constructiv, nu distructiv. Îți conștientizezi credințele potențatoare si limitative. Înveți să îți creezi obiceiuri și rutine sănătoase.

Te relaxezi la sesiunile de yoga, la saună sau masaj, la atelierele de pictat sau desenat mandale, faci exerciții de mindfulness și meditație ghidată, descoperi beneficiile uleiurilor esențiale.

Cu ce vei pleca acasă?

 • Soluții personalizate pentru provocările nutriționale și emoționale concrete cu care te confrunți
 • Tips & tricks, tehnici și secrete de la coachi, medici, nutriționiști și psihologi
 • Restart total pe axa creier-stomac-intesti
 • Reechilibrare pe plan fizic, mental şi emoţional
 • O rutină sănătoasă de relaxare, mișcare, hidratare și organizare a meselor
 • Cunoștințe despre alcătuirea propriei diete antiinflamatoare și regeneratoare pentru corp, minte și spirit
 • Autocunoaștere și transformare fizică, mentală și emoțională profundă

CÂND și UNDE VA AVEA LOC?

În perioada 9-15 octombrie 2023, de luni până duminică, la Vila Forrest din
Cisnădioara, județul Sibiu, un loc numit ACASĂ, construit cu mult suflet și dedicare.

Avem la dispoziție doar pentru noi 6 camere duble și un apartament cu 2 camere, un living room spațios, bucătărie excelent dotată, 3 căsuțe independente, un foișor de yoga și meditație, cca 7000 mp de grădină și facilități de relaxare precum saună, jacuzzi și cameră de masaj.

Locația este special dedicată retreat-urilor și este situată chiar la marginea pădurii și la 10-15 min de mers pe jos până la Cetatea Cisnădioarei. De asemenea, se află la 10 min de mers cu mașina de Sibiu. Este clasată la 4 margarete de Ministerul Turismului. Accesul se face direct din șosea și dispune de numeroase locuri de parcare.

Mai multe detalii despre magia acestui loc, aici.

CE ESTE INCLUS ÎN PROGRAM?

6 nopţi (7 zile) de pensiune (cazare în cameră dublă)

3 mese /zi + 2 gustări intermediare de tip Plant Based (Vegan sau Vegetarian la alegere)

Meniu

Hidratare creativă pe tot pacursul zilei - ceaiuri pe bază de plante, apă enzimatică, shot-uri antioxidante, smoothie-uri revigorante

Workshopuri de dezvoltare personală în care vei afla cum îți modelează identitatea obiceiurile pe care le ai, care este cel mai bun mod de a adopta un nou obicei, cum să-ți păstrezi obiceiurile bune în fiecare zi, care sunt cauzele ascunse ale obiceiurilor nesănătoase, cum să gestionezi fricile, temerile și credințele limitative.

Ateliere de nutriție practică și gătit sănătos în care vei afla de ce te îngrași și cum să slăbești și să te menții eficient, cum arată concret un program organizat al meselor zilnice, care este dieta regeneratoare pentru corpul, mintea și spiritul tău, cum să gătești rapid, sănătos, gustos și dietetic pentru întreaga familie și care sunt regulile oamenilor natural supli, altfel spus cum să mănânci orice fără să te îngrași

Grupuri de lucru de psihonutriție în care vei înțelege cum să-ți asculți corpul, ce înseamnă mâncarea pentru tine, cum gestionezi mâncatul emoțional și pe cel social, cum îți îmblânzești criticul interior, cum depășești eșecul, ce faci când te întorci acasă și cum să integrezi poftele în viața ta.

Metode de relaxare activă și rutine sănătoase pentru un somn odihnitor, precum o sesiune ghidată de Art-Terapie, o meditație mindfulness de relaxare, un atelier stone painting, un atelier pictură de mandale și un workshop de introducere în lumea uleiurilor esentiale.

Sesiunile de yoga și stretching de dimineață

Masaj spa la alegere – masaj relaxare, masaj cu pietre calde, masaj aromaterapeutic

Acces programat la saună și jacuzzi

Drumeții în natură și Mindful Outdoor Experience

Toate aceste activități și practici sunt potrivite pentru a-ți da un reset și a te ajuta să gestionezi mai bine viața cotidiană.

CUM ARATĂ PROGRAMUL ZILNIC (exemplu)

8.00 - 9.00 : Înviorarea de dimineață prin Yoga/Stretching

9.00 -10.00: Mic dejun și socializare

10.00-12.00: Workshop de dezvoltare personală

12.00-13.00: Relaxare, plimbare, timp liber

13.00-14.00: Masa de prânz și socializare

14.00-16.00: Atelier creativ de nutriție

16.00-17.00: Relaxare, plimbare, timp liber

17.00-19.00: Grup de psihonutriție

19.00-20.00: Cină și socializare

20.00-21.00: Rutina sănătoasă pentru un somn odihnitor

CINE TE VA GHIDA ÎN ACEST RETREAT

Vei petrece cele 7 zile, 24 de ore din 24, învățând și aplicând trucuri direct de la medic, nutriționist, coach și specialist în psihonutriție.

Dr. Laura Ene, fondatoarea ELA CLINIC, va coordona retreatul și va susține workshopurile de dezvoltare personală.

Este medic primar în specialitatea Diabet, Nutriție, Boli Metabolice cu peste 15 ani de exeperiență clinică. A fondat ELA CLINIC, prima clinică de nutriție terapeutică din România, și este co-fondatoarea Academiei de Nutriție ”Sănătate, Te Iubesc!”. Dr. Laura Ene este de asemenea membră a Colegiului Psihologilor din București, cu formare în Terapii Scurte Centrate pe Resurse și Soluții și Interviu Motivațional, NLP-practitioner (Programare Neuro-Lingvistică) în cadrul International Association for Neuro-Linguistic Programming, consilier de dezvoltare personală acreditat, formator, trainer acreditat și autor de carte.

Andreea Dăescu, Tehnician Nutriționist, Lifestyle Coach și Consilier de Dezvoltare personală acreditat, va susține atelierele de nutriție.

Este tehnician nutriționist acreditat de Ministerul Muncii și Educației. Are o supraspecializare în Psihonutriție, obținută în cadrul Academiei de Nutriție „Sănătate, te iubesc!”. În paralel, este Consilier de Dezvoltare personală acreditat. La ELA CLINIC, le oferă consiliere nutrițională și de stil de viață sănătoas pacientelor din programele de nutriție și coaching pentru femei, fiind implicată și în programele de Corporate Healthy Lifestyle. De asemenea, desfășoară o serie de proiecte pentru promovarea nutriției sănătoase din postura de trainer.

Mirela Topan este psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportmental și va conduce grupurile de psihonutriție.

A absolvit Facultatea de Psihologie și Masterul în Psihologie clinică, hipnoză și terapii de scurtă durată. S-a format ca psihoterapeut specializat în terapia cognitiv-comportamentală și hipnoză, în cadrul Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală (AHPCC) București. Este logoped (Asociația Logopezilor din România) și terapeut ABA (Asociația Help Autism). De asemenea, este tehnician nutriționist acreditat și a urmat Cursul de psihonutriție în cadrul Academiei de Nutriție „Sănătate, te iubesc!”.

CÂT COSTĂ?

Bucură-te de experiența ELA CLINIC RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT investind în transformarea pe care ți-o dorești!

- 795 euro / persoană pentru pacienții ELA CLINIC
- 1245 euro/persoană pentru cei care nu sunt pacienți ELA CLINIC

Rezervarea este confirmată pe baza plății unui avans de 500 euro nerambursabil.

Nu rata oferta Family RETREAT ! Poți împărtăși această experiență și cu o persoană dragă.

- Dacă ești pacient al clinicii și vii însoțit de un prieten/ă sau membru al familiei, acesta va beneficia de același preț ca tine, adică 795 euro de persoană.
- Dacă nu ești încă pacient și vii însoțit de un prieten/ă sau membru al familiei, vei beneficia de 50% discount pentru al doilea participant. Adică veți plăti împreună 1867 euro.

Oferta specială este valabilă doar în perioada 1-15 septembrie, iar locurile sunt limitate. Rezervarea este confirmată pe baza plății unui avans de 500 euro nerambursabil.

Prețul include cazarea, toate mesele, activitățile și facilitățile menționate:

- 6 nopți (7 zile) în sistem de cazare cameră twin dublă - paturi separate

- Mesele complete pentru fiecare zi - meniu prestabilit

- Experiențele oferite de echipa ELA CLINIC, respectiv Andreea Daescu și Mirela Topan, cu participarea extraordinară a dr. Laura Ene:

 • Sesiunile de yoga
 • Workshop-urile de dezvoltare personală
 • Atelierele de nutriție
 • Grupurile de psihonutriție

- Facilitățile de wellness (masaj, saună, jacuzzi)

- Atelierele de creație și relaxare susținute de echipa Forest Villa

CE NU ESTE INCLUS

Transportul până și de la locație.

Masaje suplimentare

ÎNSCRIERE & DETALII

Contactează-ne pentru detalii la numărul de telefon 0730 004 946

sau lasă-ne un mesaj aici pe pagina evenimentului.

Oferă-ți un restart metabolic, mental și emoțional în doar 7 zile!

RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT

Platit
Eveniment
795 euro pentru pacienții ELA CLINIC
Pret
Data
Durata