Analiza dietetică aprofundată

Analiza dietetică aprofundată

Metodă unică și modernă de investigare calitativă a alimentației tale

Despre Analiza dietetică aprofundată

Oferă date extrem de precise referitoare la conținutul de micronutrienți (vitamine și minerale) și macronutrienți (proteine, glucide și lipide) al alimentelor pe care tu le consumi în fiecare zi, raportat la necesarul tău zilnic.

Este o modalitate noninvazivă prin care descoperi împreună cu nutriționistul tău nu numai cauza problemelor tale de greutate, dar și motivul ascuns care se poate afla în spatele unor simptome pe care le resimți de ceva timp și care nu au dispărut cu ajutorul tratamentului medicamentos obișnuit.

Cum ştii că ți se potriveşte

Ai nevoie de Analiza dietetică aprofundată dacă:

  • Te întrebi dacă alimentele pe care le consumi în fiecare zi își pun amprenta nu numai asupra greutății tale corporale, ci și asupra stării tale de sănătate
  • Te simți mereu obosit, fără energie, simți că imunitatea ta este scăzută ori te îmbolnăvești frecvent
  • Vrei să afli dacă alimentele pe care le mănânci îți afectează sănătatea, dacă determină caderea părului, dacă provoacă uscăciunea pielii sau dacă se află la baza stărilor tale de apatie și irascibilitate

Cum te ajută

  • Te ajută să identifici acele obiceiuri alimentare care au condus la apariţia problemelor de greutate și de sănătate
  • Depistează carenţele de vitamine şi minerale existente în organismul tău
  • Oferă soluţii pentru a corecta eventualele deficite descoperite, deoarece ne permite să-ți recomandăm alimente bogate în nutrienţii care îţi lipsesc, astfel încât tu să ştii ce anume ar fi indicat să mănânci pentru a-ţi recăpăta sănătatea și vitalitatea

Ce conține

Pasul 1 - Completarea unui jurnal alimentar

În acest jurnal va trebui să notezi, în amănunt, absolut tot ce mănânci, ce bei și ce ronțăi pe parcursul unei săptămâni. Va trebui să notezi atât cantitatea alimentelor consumate, procentul de grăsime acolo unde este cazul, cât şi modul de preparare și ingredientele utilizate, în cazul mâncărurilor gătite.

Pasul 2 - Analizarea jurnalului alimentar

Acest jurnal alimentar va fi analizat de nutriționistul sau dieteticianul tău cu ajutorul unui soft nutrițional performant care va oferi informații complexe despre compoziţia nutriţională a fiecărui aliment pe care l-ai scris în jurnal.

Pasul 3 - Generarea raportului de analiză dietetică aprofundată

În urma analizei jurnalului tău alimentar, nutriționistul sau dieteticanul tău îți va oferi un raport detaliat referitor la conţinutul de micronutrienți (vitamine, minerale) și macronutrienți (proteine, glucide şi lipide) al alimentației tale și deficitele sau excesele din alimentația ta față de dozele zilnice recomandate pentru vârsta, înălțimea, greutatea și starea ta actuală fiziologică și de sănătate.

Pasul 4 - Dieta personalizată

Înarmat cu acest raport, va fi mult mai uşor să compui, alături de nutriţionistul sau dieteticianul tău, o dietă cu adevărat personalizată în care vei putea să mănânci în continuare alimentele tale preferate fără să îţi pui în pericol greutatea sau starea de sănătate, în general.

Cât durează

7-10 zile, în funcție de complexitatea alimentelor și rețetelor din jurnal.

Cât costă

ÎN CURÂND

450 lei * Analiza Dietetică Aprofundată se realizează GRATUIT în cadrul programelor de monitorizare ELA CLINIC

Bucură-te de cea mai sigură și complexă abordare dietetică din prezent!

Ai grijă de sănătatea ta!