RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT

Ai oportunitatea minunată de a trăi experiențe unice, de a obține claritate și informații utile alături de oameni frumoși și preocupați de a dezvolta un stil echilibrat de viață.

Ai tendința de a trata cu mâncare din belșug stresul, oboseala și toate emoțiile incomode? Cunoști pe de rost teoria despre slăbit, dar nu reușești să o aplici în viața reală?

Descoperă experiențele care te așteaptă la RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT, tabăra intensivă de Nutriție și Transformare personală coordonată de Dr. Laura Ene, în care testezi și pui în aplicare secretele specialiștilor în nutriţie, psihologie și coaching de la ELA CLINIC. Retreatul include toate mesele, cazarea și programul intensiv de ateliere, grupurile și activitățile zilnice.

EDIȚII

Oferă-ți un restart metabolic, mental și emoțional în numai 7 zile!

Re-treatul se desfășoară de două ori pe an într-o locație de vis, iar fiecare ediție durează o săptămână. Echipa ELA CLINIC coordonată de Dr. Laura Ene va fi alături de tine 7 zile, 24 de ore din 24, oferindu-ți permanent îndrumare, sprijin, experiențe și cunoștințe prețioase. Află acum toate detaliile despre următoarea ediție!

NP

Nutriție practică și gătit sănătos

La workshopurile de Nutriție practică și atelierele de gătit sănătos înveți să îți alegi alimentele ca un adevărat nutriționist. Înțelegi de ce te îngrași, cum să slăbești și să te menții eficient. Descoperi cum să gătești rapid, sănătos, gustos și dietetic pentru întreaga familie. Afli care este dieta regeneratoare pentru corpul, mintea și spiritul tău. Înveți cum să mănânci orice fără să te îngrași.

PD

Psihonutriție și dezvoltare personală

La grupurile de Psihonutriție și dezvoltare personală descoperi cauzele ascunse ale obiceiurilor nesănătoase. Lucrezi activ la vindecarea relației tale cu mâncarea, intrând în dialog cu criticul tău interior, pe care înveți cum să-l îmblânzești. Înveți să gestionezi fricile și să folosești eșecul ca pe un catalizator pentru voință și motivație. Afli cum să integrezi poftele, slăbitul și menținerea în programul tău zilnic.

MM

Mindfulness, mișcare și creativitate

Prin exercițiile de mindfulness și meditație ghidată îți asculți corpul și te reconectezi cu sinele tău autentic, deprinzi rutine sănătoase pentru un somn odihnitor și descoperi beneficiile uleiurilor esentiale. De asemenea, te bucuri de sesiuni zilnice de yoga și stretching pentru înviorare, drumeții în natură și Mindful Outdoor Experience, proceduri de wellness și sesiuni ghidate de terapie prin artă.

Bucură-te de toate beneficiile pe care ți le oferă RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT!

Meniul antiinflamator Plant Based.

Savurezi 3 mese/zi + 2 gustări intermediare vegane sau vegetariene, la alegere, pregătite conform principiilor nutriționale stabilite de Dr. Laura Ene. În același timp, deprinzi cunoștințe despre alcătuirea propriei diete antiinflamatoare și regeneratoare pentru corp, minte și spirit.

Locația de vis.

Petreci 6 nopţi (7 zile) de pensiune (cazare în cameră dublă), într-un loc magic, construit în natură cu mult suflet și dedicare, cu o bucătărie excelent dotată, foișor de yoga și meditație, o grădină superbă și facilități de wellness și relaxare.

Oferte prietenoase.

Beneficiezi de un preț special dacă ești deja pacient ELA CLINIC, te poți bucura de o reducere importantă dacă îți faci din timp rezervarea sau poți opta pentru Oferta Family: dacă vii însoțit de un prieten/ă sau membru al familiei, acesta va beneficia de 50% discount.

Restart total pe axa creier-stomac-intestin

Primești soluții personalizate pentru provocările nutriționale și emoționale concrete cu care te confrunți. Te bucuri de o reechilibrare fizică, mentală și emoțională profundă și înveți să îți construiești o rutină sănătoasă de relaxare, mișcare, hidratare și organizare a meselor.