Cum să fii sănătoasă și plină de vitalitate la orice vârstă

Urmează programele de nutriție pentru femei și bucură-te de viață!

Fiecare etapă din viața unei femei vine la pachet cu schimbări hormonale și nevoi specifice

Știai că acestea au un impact esențial asupra calității vieții femeilor?

În România, mii de femei se confruntă cu infertilitate, probleme de greutate care pot afecta sarcina, dificultăți în perioada de alăptare, kilograme în plus după sarcină sau cu simptome neplăcute în timpul menopauzei. Studiile medicale internaționale au arătat că alimentația poate îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții prin diete concepute special pentru diversele etape din viața unei femei.

Programeaza-te acum!
Programe

Dacă vrei să te hrănești în acord cu nevoile organismului tău, noi avem soluția pentru tine

Programele de NUTRIȚIE FEMEI sunt concepute astfel încât să-ți recapeți sau să-ți menții sănătatea și vitalitatea, să te echilibrezi hormonal și să faci față schimbărilor din fiecare etapă a vieții tale.

PF

Profertilia

Programul Profertilia se adresează femeilor care își doresc să-și crească șansele de a rămâne însărcinate fie natural, fie prin proceduri de inseminare sau fertilizare in vitro. Programul oferă monitorizare medicală, identificarea deficitelor nutriționale cu efect asupra fertilității și diete care protejează organele reproductive feminine și îmbunătățesc funcția ovariană.

MA

Materna

Programul Materna se adresează femeilor însărcinate care își doresc să aibă o dietă corectă și echilibrată din punct de vedere nutrițional pe parcursul sarcinii, ori să slăbească sănătos și echilibrat după naștere. Programul oferă monitorizare medicală, identificarea deficitelor nutriționale cu efect nociv asupra sarcinii și diete speciale pentru gestionarea greutății în mod corect în timpul sarcinii și alăptării.

ME

Menopauza

Programul Menopauza se adresează femeilor care se confruntă cu simptomele neplăcute din timpul premenopauzei sau menopauzei precum bufeuri, insomnii, kilograme în plus, analize de sânge modificate sau provocări emoționale. Programul oferă monitorizare medicală specializată, investigații specifice (Ecografie Abdomino-Pelvină, Ecogafie Tiroidiană, Ecografie Mamară), dublate de diete de reechilibrare hormonală, coaching și suport psihologic pentru adaptarea la această nouă etapă a vieții.

Imaginează-ți cum ar fi să te bucuri de fiecare etapă a vieții tale de femeie fără griji și fluctuații de greutate sau schimbări bruște de dispoziție

Programele NUTRIȚIE FEMEI te ajută să:

Te simți bine indiferent de schimbările hormonale din viața ta.

Vei învăța cum să-ți alegi alimentele și cum să le prepari astfel încât să te echilibrezi hormonal, să te hrănești conform nevoilor tale și să ai o stare de sănătate optimă.

Îți creezi noi obiceiuri alimentare care să te ajute să-ți menții sănătatea și vitalitatea.

Vei fi uimită de rețetele gustoase și nutritive pe care le vei primi, precum și de rutina zilnică pe care vei reuși să ți-o creezi astfel încât să poți respecta dieta fără efort.

Te bucuri de sprijin psihologic

Vei fi însoțită pas cu pas de specialiști cu experiență care înțeleg feminitatea și știu să o adreseze sub toate aspectele ei.

Programează-te și investește acum în sănătatea ta!

Consultația de evaluare inițială durează aproximativ 50 minute și costă 350 de lei. Ulterior, poți intra în programul de NUTRIȚIE FEMEI potrivit pentru tine.

Completează formularul de mai jos!

Formular de programare

Cât durează?
Programele Standard de NUTRIȚIE PENTRU FEMEI durează 3 luni.
Ce conțin?
  • Analiza compoziției corporale la fiecare vizită în clinică
  • Supervizare din partea medicului coordonator al programului
  • Asistență de urgență între consultații, prin e-mail sau WhatsApp
  • 2 Evaluări Medicale de Specialitate
  • 6 Ședințe de Consiliere Nutrițională și Lifestyle Coaching