Povești de succes

Cum au slăbit zeci de kilograme soţii Băjenaru, reușind să ajungă la silueta dorită și să-și îmbunătățească analizele

Andreea DăescuAndreea Dăescu

Andreea Dăescu

3 minute timp de citit

Alături de soțul ei, doamna Mariana Băjenaru a urmat un program de nutriție ELA CLINIC care le-a adus amândurora minus 20, respectiv 30 de kg. Te invit să citești în continuare cele câteva rânduri pe care le-a scris despre experiența lor de slăbit și schimbare a stilului de viață.

„Numai cuvinte de laudă atât pentru doamna doctor Laura Ene, cât şi pentru Andreea Dăescu, tehnicianul nutriţionist cu care am colaborat. Ne-au ajutat foarte mult atât cu recomandări specifice, cât și cu suport moral și încurajare să ne ținem de treabă.

Beneficii pe toate planurile

Eu am slăbit 20 kg și soțul meu 30 kg. Avem mai multă energie, iar beneficiile amândurora se reflectă și în buletinele de analize medicale. Colesterolul a scăzut, atingând valori normale numai din alimentație. Stilul nostru de viață a fost și este în continuare un pic sedentar. Nu avem prea mult timp la dispoziție pentru activități sportive. Însă acum, când reușim să facem mișcare, o facem mult mai ușor și cu plăcere.

Am redus la minim consumul de grăsimi, dulciuri și alimente procesate. Mâncăm în principal mâncare gătită după recomandările făcute de medicul nutriționist și comandăm des și de la ELA Bistro. Wrap-ul este unul dintre preferatele noastre, în mod special la mesele de prânz, atunci când suntem la serviciu. Sunt foarte bucuroasă că am descoperit rețete minunate și că am învățat la rândul meu cum să gătesc sănătos.

Disciplină și control, rezultate pe măsură

Am reglat programul meselor, astfel încât să mâncăm la ore cât mai fixe posibil. Țin în continuare jurnalul alimentar. Îmi fac listă cu ce voi mânca în următoarele zile pentru a nu avea surprize care să mă determine să deviez de la program.

De asemenea, am învățat să controlez mai bine cantitatea și calitatea alimentelor pe care le consumăm. Am învățat și cum să îmi gestionez stările emoționale, stresul, oboseala, astfel încât să nu mai influențeze modul în care mă hrănesc. Disciplina în organizarea meselor și a stilului de viață este o altă calitate pe care am dezvoltat-o în mod natural în programul ELA CLINIC.

Cel mai mult ne motivează rezultatele – atât cele estetice (arătăm mai bine amândoi), cât și cele ce țin de sănătate.”

Dacă vrei și tu să-ți oferi un restart metabolic, mental și emoțional, vino la RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT a treia ediție, între 14-19 Octombrie 2024, și ai șansa să te bucuri de o experiență personalizată sub coordonarea directă a Dr. Laura Ene, precum și să testezi și să pui în aplicare secretele specialiștilor în nutriţie, psihologie și coaching de la ELA CLINIC.

Hai și tu cu noi în retreat la Forest Villa din Cisnădioara!

Vrei să fii informat când avem oferte și articole noi?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele cercetări din domeniu și ofertele lunare ELA CLINIC.

Ne pasă de protecția datelor. Citeste Politica de confidențialitate.