Psihonutritie

Cum se desfășoară retreatul Ela Clinic? Experiența văzută prin ochii participantelor

Laura EneLaura Ene

Laura Ene

5 minute timp de citit

Au mai rămas două săptămâni până la cea mai curajoasă săptămână a toamnei. Vom petrece 6 zile la RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT, tabăra intensivă ELA CLINIC de psihonutriție și transformare personală.

6 zile în care avem curajul de a ne confrunta obiceiurile problematice și criticul interior. 6 zile în care avem curajul de a testa un nou stil de viață. 6 zile în care avem curajul de a începe o relație sănătoasă cu mâncarea, cu emoțiile și cu corpul nostru.

Mai avem un singur loc disponibil în grupul restrâns alături de care pornim pe 14 octombrie la Forest Villa, în Cisnădioara. Nu ai fost niciodată la un retreat și te-ai întrebat mereu cum se desfășoară? Sau ai fost și ți-ai dori să descoperi și modul în care am conceput noi această tabără? Am adunat în articolul de astăzi o parte dintre gândurile și impresiile câtorva participante de la primele două ediții. Cu siguranță, vei găsi aici o parte dintre răspunsurile pe care le cauți.

Inițial nu eram convinsă dacă mă voi integra sau nu, dacă voi putea să mă deschid în fața unor persoane pe care le cunosc de o zi, două, trei, dar, spre surprinderea mea, puterea grupului a fost neașteptată. Fiecare dintre noi am ajuns să ne expunem cele mai profunde, ascunse, neștiute emoții. Am plâns. Sufletul a fost răscolit, dar am făcut un pas spre vindecare.
Nu mă așteptam să cunosc atâtea persoane care să se confrunte cu probleme identice cu ale mele. A fost un șoc pentru mine. Credeam că eu am toate problemele din lumea asta. Am reușit să ne expunem traumele, să le discutăm, să găsim căile de a le vindeca.
Experiența a fost una foarte frumoasă pentru că am aflat multe informații noi despre nutriție față de ceea ce știam până acum, ca să pot să trăiesc sănătos și să mă simt bine în corpul meu. M-au marcat foarte mult părțile care aveau legatură cu emoțiile, discuțiile despre emoții.
De unul singur ești slab, dar dacă mai este cineva lângă tine și încă cineva, și încă cineva, atunci simți că ai o putere imensă și poți să reușești. Cred că dacă am fi trecut unul lângă altul pe stradă ne-am fi ignorat sau ne-am fi uitat de sus în jos unul la celălalt, așa cum suntem obișnuiți în rutina orașului. Aici îți dai seama că nu ești singur, că lucrurile care îți lipsesc le lipsesc și celorlalte femei din viața noastră și de lângă noi.
Faptul că a fost organizat de ELA CLINIC și de doamna doctor m-a încurajat să particip la retreat. Experiența a fost una care efectiv m-a lăsat fără cuvinte. Extraordinară! Am realizat o conexiune cu mine, simt că am reușit să ajung acolo, în adâncul sufletului meu.
Pentru mine, piesa centrală a fost doamna doctor Laura Ene și a reprezentat o garanție în sufletul meu că totul va fi excepțional. Chiar am simțit nevoia să-i spun încă de a doua zi că orice fel de așteptări sau scenarii mi-aș fi făcut au fost depășite.
Experiența a fost foarte bună pentru clarificarea gândurilor mele și pentru regăsirea echilibrului în ceea ce privește mâncarea. Experiența și profesionalismul trainerilor m-au ajutat să înțeleg relația mea cu corpul meu, să descopăr cum să ma vindec pe mine ca să pot vindeca relațiile cu cei din jur. Am rezonat foarte bine cu toți cei din grup și ne-am creat prietenii.
Aici am descoperit practic cheia pentru tot ceea ce îmi doream și nu reușeam să fac, să obțin, să aduc bun în viața mea. Am simțit atâta energie și atâta putere zilele astea... și chestia e că obții asta de la niște străini... și de la oameni cu care îți duci o viață întreagă nu obții atâta energie și atâta bucurie pe care am simțit-o eu aici.
Am venit gândindu-mă că voi pleca cu siguranță cu lucruri noi. Dar am fost surprinsă să găsesc aici mult mai mult, nu m-am așteptat. Am ieșit din zona mea de confort, a fost o abordare holistică. Bunătatea și normalitatea pe care am găsit-o aici m-a ajutat să înțeleg mai multe despre mine.
A fost așa... o călătorie în mine, cu mine, despre mine, în care am învățat să mă tratez cu blândețe. A fost un lucru minunat!
Aici m-am simțit în elementul meu, cu toate că sunt o introvertită. Nu mă recunosc, cum de pot să fiu atât de deschisă și de plină de viață. Am întinerit. Locația e superbă. Mâncarea top, top. Medicii care ne-au fost alături sunt ca niște frați, ca niște prieteni, profesori. O combinație foarte plăcută. Abia aștept să se facă dimineață și să mă revăd cu tot grupul! Am simțit un echilibru în toate.

O comuniune, o conexiune între noi la care nu m-am așteptat, pentru că eu nu mă contectez așa de ușor. mi-am asumat faptul că sunt un pic diferită. M-am așteptat să vreau să fiu cu Laura, dar n-am fost convinsă că mă pot integra într-un grup. Asta este magia care se întâmplă în anumite momente, dar mai ales atunci când se adună oameni care vibrează la fel.

Nu este prea târziu!

Rezervă chiar acum, pentru tine, ultimul loc disponibil și primești 20% DISCOUNT la plata integrală: contact@elaclinic.ro și tel/Whatsapp +40 (730) 004-946.

Vrei să fii informat când avem oferte și articole noi?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele cercetări din domeniu și ofertele lunare ELA CLINIC.

Ne pasă de protecția datelor. Citeste Politica de confidențialitate.