Cum să slăbești și să ai un stil de viață sănătos, fără constrângeri sau efort

Urmează programele de slăbit ELA CLINIC, atinge și menține greutatea dorită, crește-ți starea de bine, nivelul de energie și încrederea de sine!

Te simți copleșit de toate regulile și restricțiile dietelor clasice? Cântarul s-a transformat în cel mai mare dușman al tău?

Nu ești singurul. Peste 60% dintre oameni se confruntă cu efectele neplăcute ale dietelor restrictive, cu reguli greu de urmat. Studiile au arătat că programele de nutriție personalizate îmbunătățesc starea de bine și echilibrează greutatea pe termen lung cu până la 70%.

Programeaza-te acum!
PROGRAME

Dacă vrei să faci o schimbare durabilă, noi avem soluția pentru tine

SP

Silueta Perfectă

Programul Silueta Perfectă se adresează femeilor care vor să slăbească sau să se îngrașe și să învețe să mănânce sănătos și echilibrat. Programul oferă monitorizare medicală, diete personalizate și lifestyle coaching pentru implementarea de obiceiuri sănătoase.

BF

Be FIT

Programul Be FIT se adresează bărbaților care vor să slăbească și să se mențină, să mănânce sănătos cu accent pe nutrienți de calitate sau care vor să construiască masă musculară. Programul oferă diete personalizate, cu nutrienți din toate grupele alimentare și soluții practice pentru implementarea unui stil de viață sănătos.

JR

Junior

Programul Junior este un program de educație nutrițională ce se adresează copiilor începând cu vârsta de 8 ani și adolescenților care au nevoie să învețe bazele unui stil de viață sănătos. Programul oferă diete personalizate, cu nutrienți din toate grupele alimentare, soluții practice pentru adoptarea unui stil de viață sănătos și lifestyle coaching pentru implementarea de obiceiuri sănătoase.

Imaginează-ți cum ar fi ca viața ta să se schimbe în bine fără ca tu să simți că depui eforturi intense în acest sens.

Programele Nutriție Slăbit te ajută să:

Slăbești și te menții fără să-ți impună reguli imposibil de respectat.

Vei învăța cum să-ți alegi alimentele și cum să le prepari rapid sau ce să comanzi, astfel încât să slăbești eficient și rapid, să te menții și să ai mai multă energie și să te bucuri de noua ta viață.

Îți creezi noi obiceiuri prin care să-ți menții greutatea dorită și starea de bine.

Vei fi uimit de cât de ușor îți va fi să îți creezi noi obiceiuri sănătoase care să te ajute să te organizezi mai bine astfel încât să poți face tot ce-ți propui.

Reușești pe termen lung.

Vei adopta un stil de viață sănătos și echilibrat adecvat programului și preferințelor tale alimentare și pe care să îl poți păstra pe termen lung.

Programează-te și investește acum în silueta și starea ta de bine!

Consultația de evaluare inițială durează aproximativ 50 minute și costă 350 lei. Ulterior, poți intra în programul potrivit pentru tine.

Completează formularul de mai jos!

Formular de programare

Cât durează?
Programele Standard de NUTRIȚIE DE SLĂBIT durează 3 luni.
Ce conțin?
  • Analiza compoziției corporale la fiecare vizită în clinică
  • Supervizare din partea medicului coordonator al programului
  • Asistență de urgență între consultații, prin e-mail sau WhatsApp
  • 2 Evaluări Medicale de Specialitate
  • 6 Ședințe de Consiliere Nutrițională și Lifestyle Coaching