Cum să ai cu adevărat o alimentație personalizată, pe baza analizelor de ultimă generație

Solicită analizele și investigațiile speciale ELA CLINIC pentru a afla dieta care ți se potrivește

Ai încercat numeroase diete și nimic nu te-a ajutat? Ți-ai organizat programul, ai făcut tot ceea ce ținea de tine și totuși nu ai obținut rezultate?

Analizele și investigațiile specifice realizate de noi ar putea fi soluția pentru tine. Nutriția modernă folosește informaţiile medicale, nutriţionale, de natură genetică sau biologică în vederea conceperii unor recomandări nutriţionale specifice, adaptate individual. Beneficiază și tu de ultimele descoperiri în domeniul nutriției personalizate!

Programeaza-te acum!
Analize

Dacă vrei să te hrănești în acord cu nevoile organismului tău, noi avem soluția pentru tine

Analizele și investigațiile specifice realizate la ELA CLINIC contribuie la cea mai sigură și complexă abordare dietetică din prezent. Ele ne ajută să-ți personalizăm cu adevărat dieta, astfel încât să-ți recapeți sănătatea, vitalitatea și pofta de viață.

nt

NutriGen Test

Cel mai complex test de nutrigenetică din România, disponibil la ELA CLINIC. Nutrigenetica studiază răspunsurile specifice fiecarui organism in parte la diverse tipuri de diete (cum ar fi dietele cu conținut scăzut în grăsimi, low-carb sau mediteraneene), în funcție de genetica individului.

Ceea ce mâncăm afectează modul de funcționare al genelor, iar genele influențează modul în care organismul răspunde la alimentație.

Studiile arată rezultate mai bune atunci când dietele sunt realizate pe baza unor informații personalizate de natură genetică.

MI

Analiza microbiomului intestinal

Modificările calitative și cantitative ale microbiotei colonului, ale activității sale metabolice și ale distribuției acesteia poartă numele de disbioză intestinală.

Acest dezechilibru este implicat în apariția unor probleme gastro-intestinale precum constipație, diaree, greață, vărsături, dureri abdominale, balonare, sindrom de intestin iritabil sau maldigestie, cât și a unor boli sistemice precum obezitate, sindrom metabolic, boli cardiovasculare și vasculare periferice, astm bronșic și alergii alimentare, dar și a sidromului de oboseală cronică, anxietate, depresie, diverse tulburări neurologice, cât și alterarea capacității de metabolizare a unor medicamente

ia

Teste de intoleranță alimentară

Intoleranța alimentară apare atunci când o persoană nu poate digera unele alimente, ceea ce duce la simptome precum diaree, balonare, erupție cutanată, dureri de cap, greață, oboseală, durere abdominală, reflux gastroesofagian, secreții nazale, urticarie.

Intoleranțele alimentare sunt uneori confundate cu alergiile. Spre deosebire de alergii, intoleranțele alimentare nu reprezintă un pericol pentru viață.

Totuși, pot pune probleme serioase celor afectați.

cc

Analiza compozitiei corporale

Diagnosticăm cu precizie, cu ajutorul unui analizor corporal performant cu bioimpedanță procentul de grăsime, de apă, de masă musculară și osoasă din corpul tău, indicele de masă corporală precum și vârsta metabolică a corpului tău, nivelul de grăsime viscerală și rata metabolismului bazal (adică necesarul caloric al corpului tău în condiții de repaos).

Aflăm pe de altă parte cu exactitate care sunt parametrii optimi de greutate și compoziție corporală la care ar trebui să ne raportăm în funcție de vârsta, înălțimea și genul fiecăruia dintre noi.

DA

Analiza Dietetică Aprofundată

Diagnosticăm, în urma analizei jurnalului tău alimentar, deficitele și excesele de macro și de micronutrienți din alimentația ta. Determinăm astfel procentul de carbohidrați, grăsimi bune și rele, de proteine și aminoacizi pe care dieta ta actuală o conține, cât și cantitatea de vitamine și minerale esențiale față de doza zilnică recomandată, astfel că putem să-ți ajustăm și să-ți personalizăm dieta.

SC

Analiza stresului cronic

Testul NEUROSPOT măsoară nivelul la care se află neurotransmițătorii și hormonii de stres, pe baza unei probe de urină și a unei mostre de salivă.

Programeaza-te si investește acum în sănătatea ta!