Te ajutăm să-ți recapeți sănătatea, vitalitatea și silueta prin nutriție!

Dacă te confrunți cu diverse afecțiuni medicale provocate de alimentație, dacă ești femeie și te afli într-o etapă a vieții cu provocări hormonale sau dacă pur și simplu vrei doar să slăbești, programele de nutriție ELA CLINIC îți oferă toate soluțiile și dieta potrivită pentru nevoile tale.

Beneficiază și tu de un plan alimentar personalizat, conform celor mai recente studii și protocoale internaționale!

Tehnicienii nutriționiști formați de Dr. Laura Ene și dieteticienii specializați elaborează planuri alimentare personalizate pentru fiecare pacient în parte. Toate dietele sunt stabilite în strânsă colaborare cu medicul și au la bază protocoale internaționale, pentru ca succesul pacientului să fie unul sigur și de durată.

Programeaza-te acum!

Programele durează 3 luni, pentru eficacitate garantată

Toate programele de nutriție ELA CLINIC sunt create pentru a răspunde cu precizie necesităților pacienților, de aceea acoperă 3 mari domenii.

NS

Nutriție de slăbit

Programele de SLĂBIT se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, care își doresc să atingă o greutate sănătoasă, să aibă o siluetă armonioasă și să își schimbe stilul de viață eficient și durabil. Acestea oferă diete personalizate, monitorizare medicală și tehnici de lifestyle coaching:

Silueta Perfectă, Be FIT, Junior.

NT

Nutriție Terapeutică

Programele de NUTRIȚIE TERAPEUTICĂ se adresează persoanelor cu analize modificate sau diagnosticate cu diverse afecțiuni medicale provocate de alimentație. Acestea oferă recomandări și acces la analize și investigații specifice, diete terapeutice și urmărire medicală și nutrițional:

Metabolic Suport, Cardio Suport, Digestiv suport.

NF

Nutriție Femei

Programele de NUTRIȚIE FEMEI se adresează femeilor aflate în diferite etape ale vieții lor: vor să aibă un copil, sunt însărcinate, alăptează sau sunt la menopauză. Acestea oferă diete speciale axate pe nutrienții de care are nevoie o femeie, urmărire medicală și consiliere psihologică:

Profertilia, Materna, Menopauza.

Programeaza-te si investește acum în sănătatea ta!